Home Masca chiuveta bucatarie
Masca chiuveta bucatarie
Masca pentru chiuveta in bucatarii PDF Imprimare Email
Masca chiuveta bucatarie
Scris de madalina   
Joi, 09 Septembrie 2010 13:15
In cadrul spatiului de gatit o masca chiuveta bucatarie are rol dublu: estetic si functional. Din punct de vedere estetic, o masca chiuveta bucatarie acopera cu succes instalatia de sub chiuveta. Legat de partea functionala trebuie mentionat faptul ca o masca chiuveta bucatarie este un spatiu de depozitare al oalelor, tigailor si altor instrumente perfect.


Inainte sa achizitionati o astfel de piesa de mobilier trebuie sa tineti cont de faptul ca aceasta trebuie sa se asorteze cu restul mobilierului de baie. Pentru o bucatarie clasica, in care materialul predominant este lemnul, recomandata este o masca chiuveta bucatarie din lemn (uzual pal). Culoarea poate varia in functie de lemnul imitat (stejar,).


Daca bucataria din locuinta dumneavoastra nu va multumeste din punct de vedere al dimensiunilor, pentru depozitarea articolelor suplimentare, care nu-si gasesc locul niciunde, puteti folosi masca chiuveta bucatarie. Modelele noi au chiar sertare cu sisteme de inchidere silentioase sau rafturi in care puteti introduce tigai, oale, tavi, etc.


Cumparati o masca chiuveta bucatarie daca aceasta nu are stabilitatea necesara. De obicei materialele din care sunt confectionate chiuvetele au greutate, sunt dure si unele chiar casante. De aceea au nevoie de sustinere suplimentara. Pentru chiuvetele rotunde nu puteti folosi o masca chiuveta bucatarie, recomandate fiind dulapurile construite special pentru acest lucru.


Designerii au adus pe piata modele din ce in ce mai moderne si nonconformiste de masti pentru chiuveta. Ajungand aproape opere de arta, acestea sunt admirate de iubitorii de frumos din intreaga lume, care isi doresc astfel de articole la ei in bucatarie.
 


Sondaje

Cate chiuvete ai acasa?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com